Gyakori kérdések

Az alábbi, gyakran ismétlődő kérdések megválaszolásával igyekszünk segíteni Neked az oldal használatában:

Tényleg ingyenes a hirdetés feladás?
Magánszemélyek számára igen. Magánszemélyként egyszerre egy motor-hirdetést tudsz megjeleníteni, de korlátlan számú alkatrészt, és felszerelést hirdethetsz.

Ki számít magánszemélynek?
Mindenki, aki nem kereskedőként hirdet (nincs adószáma). Kereskedőnek tekintjük azt a hirdetőt, akinek van adószáma, illetve azt, aki egyszerre egynél több motor-hirdetést szeretne megjeleníteni (akkor is, ha ő nem vállalkozó.)

Ki számít kereskedőnek?
Kereskedőnek tekintjük azt a hirdetőt, akinek van adószáma, illetve aki egyszerre egynél több motor-hirdetést szeretne megjeleníteni. (Tehát azt a magánszemélyt is kereskedőnek tekintjük, aki egyszerre egynél több hirdetést szeretne megjelentetni a "Motor" karegóriában.)

Mennyi ideig jelenik meg a hirdetésem?
Ha magánszemélyként hirdetsz, akkor Te tudod beállítani, hogy mennyi ideig szerepeljen a hirdetésed az oldalon. Ha lejárt a hirdetésed, akkor sem fog törlődni az adatbázisból, csak nem jelenik meg az érdeklődök számára. A fiókodba belépve újra tudod aktiválni, és egy új lejárati dátumot megadni.
Ha közeleg a hirdetésed lejártának dátuma, akkor a rendszerünk egy email-t fog küldeni, és az abban szereplő linkre kattintva is meg tudod hosszabbítani a hirdetésed.
Természetesen ha sikerült eladni a hirdetésed tárgyát, akkor a hirdetésedet törölheted a fiókodból, és nem jelenik meg többé.
Ha kereskedőként hirdetsz, akkor a hirdetésed addig jelenik meg, amíg nem törlöd azt.

Hány képet tölthetek fel a hirdetéshez?
Magánszemélyként hat képet lehet feltölteni minden hirdetéshez. Ha kiemeled a hirdetésed, akkor az adott hirdetésedhez további képeket is feltölthetsz.
Kereskedői előfizetéssel több kép is feltölthető.

Mi az a kiemelt hirdetés?
A kiemelt hirdetések kedvezőbb helyzetbe kerülnek a többi hirdetéshez képest. Két különböző kiemelés lehetséges:
- kiemelés a címoldalon. Az így kiemelt hirdetések a címoldalon is megjelennek. Itt a legtovább kiemelt hirdetés kerül a legelső helyre, és leghamarabb lejáró hirdetés az utolsó pozícióba.
- kiemelés a találatok között. Ha bármilyen módon keres valaki a hirdetések között, akkor először keresési feltételeinek megfelelő találatokat fogja látni (és itt tud majd választani az őt érdeklő hirdetések közül). Ha a találatok között szerepel kiemelt hirdetés is, akkor az a többi (nem kiemelt) hirdetést meg fogja előzni (függetlenül attól, hogy a többi találat milyen sorrendben jelenik meg). Az így kiemelt hirdetések figyelemfelhívő színezéssel is megjelölésre kerülnek.
A kétféle hirdetés-kiemelés együtt is megrendelhető (ez fajlagosan olcsóbb, mintha külön-külön emeled ki ugyanazt a hirdetést a kétféle módon).

Hogyan léphetek kapcsolatba a hirdetővel?
Ezt a hirdetés feladója dönti el: ő tudja beállítani, hogy milyen elérhetőségeket ad meg. Üzenetet minden esetben tudsz neki küldeni a részletes adatlapon elérhető űrlapon keresztül: az üzeneted a hirdető email-címére fog megérkezni Ha a hirdető engedélyezte, akkor láthatod a telefonszámát, és/vagy a címét is.
Ha nem sikerül felvenned a kapcsolatot a hirdetővel, akkor mi sem fogunk tudni ebben Neked segíteni...

Miért változott meg a hirdetésem tartalma?
Minden hirdetést ellenőrzünk. Amennyiben az nem felel meg hirdetési feltételeinknek, akkor alapvetően igyekszünk átírni úgy, hogy megfelelő legyen.
Kijavíthatjuk a helyesírási hibákat, a stilisztikai hibákat, a nyilvánvaló tévedéseket. Kiszedünk mindent a hirdetésből, ami a hirdetés feltűnőbbé tételére törekszik, így pl. a csupa nagybetűvel írt szavakat és mondatokat, a felesleges speciális karaktereket, a felesleges írásjeleket (felkiáltójeleket), stb. Ha azt szeretnéd, hogy a hirdetésed kitűnjön a többi közül, akkor ne ilyen módszereket válassz, hanem a hirdetés-kiemelést.

REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre