Hirdetések kiemelése

Szeretnéd, hogy hirdetésed kitűnjön a többi közül? Emeld ki!
Add el motorod, alkatrészed, motoros felszerelésed gyorsabban! A kiemelt hirdetést többen látják, így hamarabb kelhet el a terméked.
Jelenleg kétféle hirdetéskiemelés, és ezek kombinációja közül választhatsz.
Start
Kiemelés a kezdőlapon
1.000 Ft / 7 nap
Top
Kiemelés a találatok között
1.250 Ft / 7 nap
Best
Kiemelés a kezdőlapon
és a találatok között
2.000 Ft / 8 nap 7 nap
A feltüntetett árak bruttóban értendők - tartalmazzák az ÁFÁ-t. A hirdetés-kiemeléseket bankkártyával tudod kifizetni.
Start - Kiemelés a kezdőlapon
Emeld ki hirdetésed a kezdőlapon! A hirdetésed így rögtön az első oldalunkon fog megjelenni, a többi kiemelt hirdetéssel együtt. A kiemelt hirdetések között a sorrendet az dönti el, hogy melyik hirdetésnek jár le a legkésőbb a hirdetése. Az lesz a legjobb helyen, amelyiknek még a legtovább érvényes a kiemelése, és az kerül a végére, amelyiknek a leghamarabb fog lejárni a kiemelése.

Top - Kiemelés a találatok között
Emeld ki a hirdetésed a találatok között! A hirdetésed így a találati lista élére kerül (függetlenül attól, hogy a felhasználó milyen sorrendet állít be). Ha több kiemelt hirdetés is van az adott találati listában, akkor a legtovább kiemelt lesz legfelül, és a leghamarabb lejáró kiemeléssel rendelkező hirdetés lesz a legalsó - a kiemeltek között. A kiemelt hirdetéseket pedig követi a többi hirdetés.
Ennél a kiemelésnél a hirdetésed - értelemszerűen - csak akkor jelenik meg, ha benne van a találati listában. Ha valaki kifejezetten a Honda motorokra keres rá, akkor a Suzuki motorod hirdetése nem fog megjelenni.

Best - Kiemelés a kezdőlapon és a találatok között
Menj biztosra, és kombináld a két másik kiemelést! Jelentesd meg a hirdetésed a kezdőlapon is, és a találati listákban is! Ráadásul a hirdetésed nem csak olcsóbb lesz így fajlagosan, de még ajándékba adunk egy nap kiemelést (7 nap helyett 8 napig lesz kiemelve a hirdetésed).

REKLÁM