Hirdetések kiemelése

Szeretnéd, hogy hirdetésed kitűnjön a többi közül? Emeld ki!
Add el motorod, alkatrészed, motoros felszerelésed gyorsabban! A kiemelt hirdetést többen látják, így hamarabb kelhet el a terméked.
A hirdetéskiemelés árát bankkártyával tudod kifizetni, vagy ha rendelkezel kredit pontokkal, akkor azokkal is. (Krediteket általában valamilyen akció keretében adunk, ajándékként.)
A bankkártyás fizetéshez a Teya (korábban Borgun) rendszerét használjuk: a kártyaadataidat semmilyen módon nem ismerjük meg.
Jelenleg kétféle hirdetéskiemelés (Start, Top), és ezek kombinációja (Best) közül választhatsz.
7 napra
1.000 Ft

Start

  • ✔️ Megjelenés a kezdőlapon
  • ✔️ Megjelenés a részletes adatlapok alján
  • ✔️ 7 napon keresztül
7 napra
1.250 Ft

Top

  • ✔️ A találati listák elejére kerül
  • ✔️ Feltűnőbb megjelenés
  • ✔️ 7 napon keresztül
7 napra
2.000 Ft
8 napra

Best

  • ✔️ Megjelenés a kezdőlapon
  • ✔️ A találati listák elejére kerül
  • ✔️ Feltűnőbb megjelenés a találatok között
  • ✔️ 8 napon keresztül
A feltüntetett árak bruttóban értendők - tartalmazzák az ÁFÁ-t. A hirdetés-kiemeléseket bankkártyával tudod kifizetni.
Kiemelés a kezdőlapon Start - Kiemelés a kezdőlapon
Emeld ki hirdetésed a kezdőlapon! A hirdetésed így rögtön az első oldalunkon fog megjelenni - a többi kiemelt hirdetéssel együtt. Ráadásul, ha valaki megnézi egy hirdetés részletes adatlapját, akkor annak az oldalnak az alján is szembe fog találkozni az így kiemelt hirdetésekkel.
A legtöbb látogató a kezdőoldalra érkezik először, és szinte biztosan vissza is tér erre az oldalra, így az itt megjelenő hirdetéseket többen láthatják.
A kiemelt hirdetések között a sorrendet az dönti el, hogy melyik hirdetésnek jár le a legkésőbb a hirdetése. Az lesz a legjobb helyen, amelyiknek még a legtovább érvényes a kiemelése, és az kerül a végére, amelyiknek a leghamarabb fog lejárni a kiemelése.
Kiemelés a találatok között Top - Kiemelés a találatok között
Emeld ki a hirdetésed a találatok között! A hirdetésed így a találati lista élére kerül (függetlenül attól, hogy a felhasználó milyen sorrendet állít be). Ha több kiemelt hirdetés is van az adott találati listában, akkor a legtovább kiemelt lesz legfelül, és a leghamarabb lejáró kiemeléssel rendelkező hirdetés lesz a legalsó - a kiemeltek között. A kiemelt hirdetéseket pedig követi a többi hirdetés.
Ennél a kiemelésnél a hirdetésed - értelemszerűen - csak akkor jelenik meg, ha benne van a találati listában. Ha valaki kifejezetten a Honda motorokra keres rá, akkor a Suzuki motorod hirdetése nem fog megjelenni.
Kombinált kiemelés Best - Kiemelés a kezdőlapon és a találatok között
Menj biztosra, és kombináld a két másik kiemelést! Jelentesd meg a hirdetésed a kezdőlapon is, és a találati listákban is, és élvezd mindkét kiemelés előnyét egyszerre!
Ráadásul a hirdetésed nem csak olcsóbb lesz így fajlagosan, de még ajándékba adunk egy nap kiemelést (7 nap helyett 8 napos időtartam).
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre