SOKMOTOR - Motor alkatrész - Elektronika

Egyéb Motor riasztó

1. kép: Egyéb-Motor riasztó

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

6.490 Ft
2010.03.
új
A termék itt található:
Budapest

Leírás

Thor motorriasztók, többféle távirányítóval, 2 db nagy hatótávolságú távkapcsoló. Zavarásmentes rádióvevő. Professzionális mikrochip vezérelt vezérlőelektronika. Motorindítás távolról a távkapcsoló segítségével. Rablásgátló. Vízmentes kivitelű. Alacsony áramfelvétel. 125dB piezzo szirénával. Beszereléshez szükséges kábelek. Egyszerű beszerelés. CE és ISO9001 minősítés Magyar nyelvű beszerelési és felhasználói leírás. 1 év teljes körű garancia. Funkciók: ki-bekapcsoláskor indexvillogtatás, hangjelzés, éles állapotban indításgátlás (beépített relével), rablásgátlás (távirányítóval leállítható a motor), 5-fokozatú rezgés érzékelő (riasztás a motor legkisebb megrezdülésére, megmozdítására, akár hozzáérésre is, elhelyezéstől és beállítástól függően), riasztás indítási kísérletre, riasztáskor hang és fényjelzés, távindítás, távirányítóval beindítható és leállítható a motor (nem minden típusnál használható, pl. gyári immobilí­zeres motorok). Csomag tartalma: 1 db riasztó egység 2 db távirányító, 1 db kábelköteg, 1 db nagy hangerejű sziréna, 1db beszerelési és használati leírás (magyar nyelven). Két éve árusítjuk és szereljük ezt a típust panasz és meghibásodás nélkül. Bármilyen 12V-os akkumulátoros kismotorba, robogóba, nagymotorba, quad-ba beszerelhető. A riasztó háromféle távirányítóval kapható, készlettől függően, a funkciók ugyanazok mindegyik típusnál, csak a távirányító formájában van eltérés. Beszerelést is vállalunk (kiszállással is).

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre