SOKMOTOR - Motoros felszerelés - Egyrészes

Alpinestars M

1. kép: Alpinestars-M
2. kép: Alpinestars-M3. kép: Alpinestars-M4. kép: Alpinestars-M

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

74.900 Ft
használt
egyrészes
M
A termék itt található:
Budapest

Leírás

Alpinestars Vector kétrészes sárga bőr motoros ruha Eladó egy alig használt kétrészes bőr motoros férfi sport ruha. Nagyon zsiványul néz ki, nagyon jó minőségű, és nagyon kényelmes! Esztétikailag és minden más szempontból is hibátlan, karcmentes, háromszor volt rajtam, nem estem vele. Két részes: összekötő cipzár a deréknál, a dzseki önállóan is frankón hordható! 1,3 mm full-grain kiválló kopásállóságú marhabőr többrétegű, szakadásálló öltés konstrukció külső thermoplastic váll protektor kivehető, CE szabvány GP protektorok könyöknél, vállnál, térdnél,háton 75° anatomiai sport szabás ergonomikus Schoeller stretch Kevlar? betétek bőr flex zónák csípőnél és térdnél cserélhető sport térdkoptatók perforált bőr szellőző panelek hálós bélés, belső zsebek szín: sárga-ezüst-fekete méret: EUR 52 (mérettábla a fényképek között) kb. 75-85 kg embernek, 175-185 magasig (mérettábla a fényképek között) én 180 centi vagyok és kb. 76 kiló hosszra teljesen jó rám a nadrág és a dzseki is szélességre picit bő rajtam, de kényelmes, nehezebb ember is jól elfér benne Miért eladó? Mert nincs rá szükségem. Sose leszek pályázó vagy utcai vagány! : ) ár: 74.900 Ft átvehető: Budapesten.

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre