SOKMOTOR - Használt motor - Sport, gyorsasági

Aprilia af1 sport pro 125 - rendszámos

1. kép: Aprilia-af1 sport pro 125 - rendszámos
2. kép: Aprilia-af1 sport pro 125 - rendszámos3. kép: Aprilia-af1 sport pro 125 - rendszámos4. kép: Aprilia-af1 sport pro 125 - rendszámos

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

230.000 Ft
1991.06.
használt
benzin
3.000 km
125 cm3
36 LE (26 kW)
136 kg
lila
szekvenciális
A motor itt található:
Budapest

Műszaki extrák

fordulatszámmérő, immobiliser, tárcsafék

Kényelmi extrák

12 V-os rendszer, bőrülés, lábtartó

Egyéb extrák

rendszeresen karbantartott, törzskönyv

Leírás

Eladnám hőn szeretett motorom! A Motor rendszámos, törzskönyves, rendszeresen karbantartott kb 40 LE(forgalmiban 11kw). Igy a1-es jogsival is vezethető. Azért kb mert egy versenydugattyú(VERTEX RACE) van benne, ebben 3000km van, ugyszintén a hengerben is. A gumik 90%körül lehetnek. Hátul nagyobb fogaskerék van ( az eredeti is megvan), mert pesten ez kényelmeseb. Lendkerék is új. A képeken nincs rajta a rendszám mert én 50esként használom igy akár í­rhatunk 125/50es adásvételit is!! A teljesség miatt: összel csúsztam vele, erről teszek fel képet! semmi nem sérült csak az idom! A hátsó fékbe kell olaj, illetve szimmeringet kell elöl cserélni - a jó magyar utak miat... Extra: szivargyújtó! gpst, telefont, bármit beledughatsz! Akksi is tölthető róla( van hozzá csatlakozóm is!) Elsősorban motor csere vagy drágább telefonok, illetve laptop érdekel de minden variációt meghallgatok cserére!

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre