SOKMOTOR - Használt motor - Sport, gyorsasági

Aprilia Rs50

Kép nélküli hirdetés

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

375.000 Ft
2010.05.
használt
benzin
17.000 km
49 cm3
16 LE (12 kW)
fekete
szekvenciális
A motor itt található:
Jász-Nagykun-Szolnok vármegye

Műszaki extrák

fém fékcső, fordulatszámmérő, tárcsafék

Kényelmi extrák

12 V-os rendszer

Egyéb extrák

garázsban tartott

Leírás

Autó vásárlás miatt eladóvá vált szeretett Aprilia RS 50 2010-es évjáratú , Gyönyörű , megkímélt újszerű állapotban lévő, motorom . - Garázsban tartott! - Metál fekete fényezés, lakkozott matricázás - Kiváló motorikus állapotban (sehol egy olaj folyás ,nem folyik nem csepeg belőle semmi ) - Karbonos indexek - Irányjelzős visszapillantó tükrök - Kiváló fékek - Piaggio olajszivattyú - Kiváló első és hátsó lánckerék lánccal - Gyújtás ráadásánál a fordulatszámmérő óra lenulláz ugyanúgy mint a nagy motoroknál - Új aksi - Új gyertya - Frissen cserélt olaj - Frissen cserélt fagyálló - Új gyári kipufogódob - Új H8-as Jégfehér hatású Halogén izzók - Új kék T10-es SMD ledes helyzetjelző - Új Progrip vörös fényvisszaverős felnicsík - Új Mitas hátsó gumi - Új hátsó lábtartók A motor teljesen gyári állapotban van semmi tuning nincs rajta!Motorja nincs széthajtva sose volt kínozva nagyon szépen veszi a fokozatokat nem csörög nem csattog! A motor kizárólag csak Castrol power 1 racing 2-t teljesen szintetikus motorolajjal volt használva . A motor mellé szükség esetén külön eladó még egy motorkerékpár alátámasztó állvány ami 18 ezer ft ! Ezen kívül külön eladó még egy JT 420 HDR lánc 134 szemes (Arany színű ) és egy JTR 1133. 53 fogas hátsó lánckerék (Fekete ) és egy JTF 1128.15 fogas első lánckerék ami egyben 11 ezer ft . Érdeklődni a megadott telefonszámon mindennap délután 4 óra után! E-mailt naponta nézek ! Csak komoly érdeklődök hívjanak vagy írjanak , komolytalanok kíméljenek. Csere egyáltalán nem érdekel az ár minimálisan alkuképes.

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre