SOKMOTOR - Használt motor - Robogó

Aprilia SR 50 Street

Kép nélküli hirdetés

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

175.000 Ft
2006.10.
használt
benzin
10.000 km
49 cm3
9 LE (7 kW)
109 kg
szürke-fekete
automata
A motor itt található:
Hajdú-Bihar vármegye

Műszaki extrák

automata váltó, sport légszűrő, tárcsafék

Kényelmi extrák

lábtartó

Egyéb extrák

autóbeszámítás lehetséges, garázsban tartott, második tulajdonostól, rendszeresen karbantartott

Leírás

Ami új rajta: hűtő, kormány, gyertya, berugó kar, markolatok, 3éve kapott 2db új IRC japán gumikat, Varta akkumulátor, légszűrő TISZTA SZIVACS!. Oldalsztender (megvan a régi gyári is és természetesen adom hozzá!), új fagyálló folyadékkal feltöltve, és nem utolsó sorban főtengely szimering cserélve lett! Végsebessége: 80-90 km/h, nem lett ölve, nem lett kínozva, porban sárban, erdőben nem volt használva, csak közúton! Probléma eddig nem volt vele, 2. Tulajdonosa vagyok a motornak, probléma nem volt vele, eladásának oka: kocsi vétel miatt feleslegessé válik. Télen-nyáron pöcc röff! 300.000ért vettem 4 éve, azóta 120.000forint lett ráköltve, 100%osan megbízható! Nem hozzá értő sosem nyúlt hozzá! Az ár irányár, de alkudozók és komolytalanok ne nagyon hívjanak! Csakis kizárólag full szintetikus Silkolene 2T-s olaj lett bele töltve! Adok a motorhoz egy bukó sisakot, egy pár motoros kesztyűt ami alig használt, és adok hozzá egy 300 celsius fokig hőálló fekete kipufogó festéket is! Olasz papírokkal rendelkezik, amit természetesen bárhol elfogadnak! Jó állapotú kisebb értékű autót beszámítok, vagy ráfizetek (Trabant, Volkswagen Golf 2, Renault Clio). Érdeklődni: Major István, 3630/3687597-a nap 24 órájában! Vagy email-címen!

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre