SOKMOTOR - Motoros felszerelés - Egyéb

Difi motoros kabát és nadrág XL

Kép nélküli hirdetés

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

60.000 Ft
használt
egyéb
XL
A termék itt található:
Hajdú-Bihar vármegye

Leírás

Újszerű állapotban lévő Difi márkájú motoros kabát és nadrág. 106-os méretű négy évszakos túradzseki tulajdonságai: kicipzározható háton és karokon szél és vízálló bélés, lélegző Aerotex membránnal, kivehető termobélés, elasztikus hálóbélés, váll- és könyökprotektorok, háton ütéselnyelő hab, fényvisszaverő betét a mellkason, vállakon és karokon, a karok kívülről elasztikus pántokkal szűkíthetők, derék alatt és mellkason nagyméretű zsebbel, mellkason szellőző panelek, háton nagyméretű cipzáras szellőző panel, a derékrész és az alsó rész tépőzáras pánttal szűkíthető. Pici hiba, hogy a kabát legalsó gombon a gumi borítás félig leszakadt. Mellbőség: 2*61cm, teljes hossz válltól: 76, ujj hossz válltól: 69 cm. A nadrág XL-es méretű, kivehető thermobélés, szélálló sztreccsbetét térdnél,zsebek, tépőzáras pánttal szűkíthető derékrész, alsó lábszára tépőzárral szűkíthető, fényvisszaverő alsó lábszáron és egy kicsi a térd felett, csípő részen ütéselnyelő hab. Kis hibája, hogy a derékszűkítő tépőzárnál elengedte a varrás a műanyag csatot és ez kézzel van visszavarrva. Méretek: derékbőség: 2*43 cm, belső lábszár hossz: 80 cm, külső szárhossz deréktől: 111 cm, ülepe derékig: 43 cm. Debrecenben, vagy Szolnokon személyesen átvehető.

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre