SOKMOTOR - Használt motor - Robogó

Gilera Runner

1. kép: Gilera-Runner

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

150.000 Ft
1996.01.
használt
benzin
30.000 km
180 cm3
21 LE (15 kW)
szekvenciális
A motor itt található:
Fejér vármegye

Leírás

Sürgősen Keresek cserére motort,endurot vagy robogót. Enduróból érdekelne reju mrx 50-honda cre 50-rx50-motorhispania rs50-ktm lc2 hibás, yamaha wr 450f.de más típust is meghallgatok. Robogóból Aerox-runner-sr-f15 vagy hasonló robogó ami megy is. Ezeken kívül mást is meghallgatok.Amit tudok adni cserébe egy NEXOC PAD7 androidos table pc 6 hónapja kaptam Angliából 300 font volt ide haza se az olcsó kategória adok hozzá fülest,töltöt,táskát igény estén gps vevőt gyári szoftverrel van egy szép DELL AXIM X30 PDA dobozában, bőrtok nagy aksi, fémtok stb. Valamint adok még egy 70 ccm MCCULLOCH Láncfűrészt szép állapotban. ezt mind a 3-at adom egy mociért 150eig Ha esetleg valami helyett más érdekel van még egy minőségi navigációm igo 8al 1év garival 54e ért vásárolt,van egy apc 620 szünetmentes tápom 56e volt az új ára 1éves,technics hifi minidisc recorderrel hangfalak nélkül,csak komoly emberek írjanak.Szállítani neked kell. Ha érdekel írj és megbeszéljük. Olcsóbb motor is érdekel, ha csak egy termékre cserélünk, de inkább a 3 terméket adnám. Runner elöny vagy sr 70ccm, de más tuning robogó is érdekelhet, vagy 2t100 ccm .minden képpen nagytestű legyen dolgozni járni kellene. Hívj, vagy írj és megbeszéljük. Minden megoldás érdekel.

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre