SOKMOTOR - Használt motor - Robogó

Gilera Runner Sp

1. kép: Gilera-Runner Sp
2. kép: Gilera-Runner Sp3. kép: Gilera-Runner Sp4. kép: Gilera-Runner Sp

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

100.000 Ft
2005.07.
használt
benzin
22.460 km
51 cm3
6 LE (4 kW)
100 kg
piros,szürke
automata
A motor itt található:
Hajdú-Bihar vármegye

Műszaki extrák

automata váltó, fém fékcső, kipufogó tuning, tárcsafék

Kényelmi extrák

bőrülés, gyári dobozok, hátsó doboz, lábtartó, szélvédő, táskatartó konzol, zárható doboz

Biztonsági extrák

ködlámpa

Egyéb extrák

garázsban tartott, keveset futott, második tulajdonostól

Leírás

Eladó nagyon szép állapotban lévő Gilera Runner 50 köbcentis kétütemű sport kivitelű ditec motorom vadonat új Dunlop gumikkal a gumik még szőrösek vadonat új akkumulátorral sajnos nincs alapjárat és fulladozik gáz adásra egy kicsi szervíz kellene csak neki beindul de lefullad ennek tudatában érdeklödj alkalmi áron lehet a tied csak hétfő estig ennyi az ára ajándék top Move dobozzal a hátán és egy ajándék bukósisak is jár hozzá ami az árban benne van jó festés garantált kilométer a motort 2011 ben helyezték forgalomba addig egy kiállítóteremben ált Olaszországban. Nagyon vigyázott rá gazdája, nagy sisaktartó van gyári fényezés.Ebben a motorban nem fogsz csalodni úgy ,hogy utánfútóval lehet jönni mert tutti elviszed ennyi pénzért az a kis hibája van amit leirtam .Érdeklődni privátban vagy telefonon. A hét minden napján elérhető vagyok reggeltől estig Köszi hogy megtekintetted a hirdetésem.

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre