SOKMOTOR - Használt motor - Robogó

Gilera Runner180 Malossi+optikai tuni

Kép nélküli hirdetés

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

320.000 Ft
2003.
használt
benzin
200 km
180 cm3
28 LE (20 kW)
szekvenciális
A motor itt található:
Tolna vármegye

Leírás

180 ccm malossi alu henger új dugó gyűrűk van benne a malossi hengeren egy KB Racing verseny hengerfej. A legnagyobb sűrítésű 12.5bar. Új malossi x-belt kevlár hajtás szíj új malossi multivar 2000 variátor 0 km-es malossi görgők szintén 0km-es malossi fehér kontraszt rugó zsír új hajtókar zsír új legjobb minőségű japán tűgörgők, zsír új főtengely csapágyak szimmeringek szintén a legjobb minőségű japán anyag, zsír új Gates olajpumpa, szíj dr piaggio komplett vízpumpa felújító szett lett beleépítve 25 dell'orto karburátor!! malossi karbon membrán új str8 flame markolatot kapott új str8 króm-karbon kormánysúlyokat is adom hozzá lexus type hátsó lámpa. Quadro optik 4-optikás első lámpa. Kizárólag szintetikus olajjal volt használva, továbbá új NGK gyertyapipát kapott új NGK d9ea gyertyát. Kifogástalan akkumulátorral még új külső szíj tárcsát kapott, új ap racing első fékbetétek lettek belerakva, stage6 hátsó teleszkóp kiemelő, stage6 berugó kar, bicskakulcsos távirányítós motor riasztó, és távindító, sok funkcióval 2 db távirányítós bicskakulccsal, és még 1 távirányítóval és eredeti kulcsával. Malossi kis plexi-vel, alu taposók, zsír új himbák, a műanyag persely helyett átalakítva tűgörgősre, ami örökös. Kuplung teljesen felújítva, újra ferodolozv a malossi piros kuplungrugók, új hajtóműolajat kapott. Típushibák szintén kijavítva (víz csöpögés, stb). A felújítás előtt darabokra szét lett szedve, teljesen lecsiszolva az egész váz, az összes fém alkatrész, lerozsdamarózva, és 2 szer lekenve Hammerite-al ami 8 év garanciát ad a rozsdára. A belekerült alkatrészeket számlával tudom igazolni. A felújítás óta 200 km-ert futott. A beépített alkatrészek magukért beszélnek, a motor nagyon megy, nem egy tanulómotor. 50 ccm-es papírokkal, jelenleg is 50-esként van használva. Még több képet küldök emailban ha kell, csak írj.

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre