SOKMOTOR - Használt motor - Chopper

Honda Shadow 600 vlx

Kép nélküli hirdetés

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

1.450.000 Ft
1993.04.
használt
benzin
47.902 km
2023.04.
583 cm3
29 LE (21 kW)
212 kg
szürke
szekvenciális
A motor itt található:
Pest vármegye

Műszaki extrák

fém fékcső, riasztó, sport kipufogó, tárcsafék

Kényelmi extrák

12 V-os rendszer, bőrülés, lábtartó, oldaltáska, táskatartó konzol, villatáska, zárható doboz

Biztonsági extrák

bukócső, ködlámpa

Leírás

Eladó egy csodálatos Honda shadow 600vlx(amerikai modell.) Kategória váltás miatt. Amit a motorról tudni kell! 29 kw A 2 vezethető,igazi öröm vele a motorozás. Idén kapott két vadi új Michelin comander lll gumikat,alig mentem velük 200 km, a fékek és a lánc egy éve lettek cserélve Az olaj csere pedig idén cserélve szezonra felkészítve. A motor úgy mint esztétikailag de motorikusan is kiváló a képek önmagukért beszélnek teljesen költségmentes csak rá kell ülni és menni. Télen nyáron pöcc röff. Aki ezt megvásárolja garantálom H nem fog csalódni nagyon megbízható gép. A motoron található Távirányítós riasztó USB telefon töltő 2 db pótlámpa, ami egy kocsiéval vetekszik. Vészvillogó 2 db oldaltáska,egy zárható hengertáska 1 db kicsi hengertáska az elsősegély csomagnak,1 db kicsi táska Bukócső lábtartóval Nyitott kipufogó de jár vele az eredeti is. A kormány nem gyári de adom hozzá a gyárit egy \" bikaszarv\" kormányt. Plexi, a takaró ponyvát is oda adom vele Külön kérésre küldök videót is. Alkubetyárok kíméljenek a motor nem minden áron eladó ! Ki próbálás kizárólag a vétel ár letétele után.

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre