SOKMOTOR - Használt motor - Túra

Honda VFR 800 FI RC46

Kép nélküli hirdetés

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

990.000 Ft
2001.06.
használt
benzin
65.000 km
782 cm3
106 LE (77 kW)
kék
szekvenciális
A motor itt található:
Csongrád-Csanád vármegye

Leírás

Eladó szeretett és vigyázott Vifferem. Nem karcmentes, de 16 éves motorról beszélünk, ehhez képest simán letagadhat pár évet: ) A legnagyobb sérülése a bal oldali idom karcolódása, mely sajnos egy álló helyben történt eldőlésből ered. Mindig vigyáztam rá, bár sokat nem tudtam használni sajnos, a szezont mindig olajcserével kezdtük. A motor 2012-ben került hozzám, azóta 10e km-t sikerült közösen megtennünk, problémamentesen. A láncot 3-400 km-nként Motul láncspray-el fújtam, illetve 2 szezononként takarítottam. Akrapovic nyitott dobbal szerelve, mely alapesetben annyira hangos volt, hogy egy PROEX dob lett csináltatva elé, így kellemes a kicsike hangja. PowerCommander 3 segíti, hogy 3000 alatt se annyira rángasson emellett egyenletesebb a járása és elméletileg a fogyasztáson is javít. A fogyasztást folyamatosan naplóztam, így az alábbi adatok gyakorlati tapasztalatok, nem becsült értékek. Túratempóban 110-130 5-5,5l/100 km Városban 7-7,7l/100 km Van hozzá 3 db színben megegyező zárható doboz is, tartókonzollal. Illetve a gyári kipufogó. (gyári fékkar és kormányvégek is megvannak) 2016-ban az alábbi beavatkozásokon esett át: Akkucsere (Varta AGM) Olaj szűrő csere (mindig Motul 5100 10w40 olajat kapott) Fékolajcsere (Motul) Hűtőfolyadék csere Fékbetét csere Gumi csere (Új Dunlop qualifier, azóta kb 300km-t futottak) Teleszkóp szimmering és olajcsere. Nem vagyok az az őrültködős típus, szóval nem gyilkoltam: ) Kérés esetén keress bizalommal.

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre