SOKMOTOR - Használt motor - Chopper

Honda VT600 Shadow

1. kép: Honda-VT600 Shadow
2. kép: Honda-VT600 Shadow

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

1.900.000 Ft
2000.10.
használt
benzin
20.000 km
600 cm3
40 LE (29 kW)
180 kg
fekete
szekvenciális
A motor itt található:
Nógrád vármegye

Leírás

Eladóvá vált szeretett Bobber motorom! . 2000-évjáratú Honda VT 600 Shadow! Teljes felújításon esett át a motor 2019-ban! Számtalan egyedi tervezésű alkatrész, kézzel készített sárvédő, különleges direkt erre a motorra készített solo bobber ülés, Igazi marha bőr, vésett gyémánt mintával! (Noggdesign) Az összes kopó alkatrész, csapágyak, szilentek cserélve! Tank belseje különleges korrózió védelmet kapott! Felújított blokk, rozsdamentes csavarokkal, 40-45Le! Elől hátul új féktárcsák, fékpofák. Új gumik Michelin Commander 2! Az egész motor egyedi fényezest kapott (Hyper black color). És számtalan szinterezett alkatrész ékesíti, mint pl: kormány, felnik, fékkarok, bukócső. . Stb. Új kábelezés, elektronika, projektoros elős fényszórók (Haerly D.) index elől: Gazzini power led! Kormány végben! Index hátul: Haerly Davidson style. Springer: progressiv. Hátul - 3cm Egyedi kipufogó, matt black. Gyönyörű hang! sport air filter! Friss olaj, szűrők, csak a legjobb minőségbe! A motor teljesen felújított állapotban 1800km futott! Akkumulátor C-Teck gyors csatlakozóval szerelt! Brutális megjelenés, ha igazán egyedit szeretnél! További információt telefonon vagy mailba. Bármire szívesen válaszolok.

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre