SOKMOTOR - Használt motor - Cross

Husaberg Fc 650

Kép nélküli hirdetés

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

600.000 Ft
2003.03.
használt
benzin
1.000 km
650 cm3
72 LE (53 kW)
szekvenciális
A motor itt található:
Vas vármegye

Egyéb extrák

törzskönyv

Leírás

Eladóvá vált kedvenc motorom idő hiány és egészségügyi okok miatt (térdműtétem volt). Két éve volt teljesen felújítva azóta kb 10-15 üzemórát használtam. Kifogástalan motorikusan és esztétikailag is nagyon szép állapotban eladó. Olajfolyás, csörgés nincs. Teljesen füst mentes. Brutális erő, nyomaték és hang, 72 LE. Ez még eredeti svéd. Cserélt alkatrészek: dugó, hüvely, gyűrű, csapszeg, főtengelycsapágyak, hajtókargörgők, összes csapágyak a blokkban (váltóban is), komplett vezérműszett (vezérműtengely is), 4 db himba himbacsapágyak, 4db szelep, dupla szeleprugóval, lánc, lánckerekek, olaj, olajszűrő, komplett új gyújtás állórész, féktárcsák, fékbetétek (fékrendszer elöl-hátul Brembo), gyári olajos kuplung, Magura cross kormány, összes teleszkóp szimering és tartozékai. Gumik kb. 80%-osak. Cserélt régi alkatrészek mind megvannak. Országúton és terepen volt használva. Okmányok nélkül 600.000 Ft Okmányokkal 1.150.000 Ft. Plusz adok hozzá motoremelőt, és csizmát (bőr axo 43 méretű), ufó páncél cross nadrág és felső, cross sisak szemüveg. Felújítás óta csak cross motorként használtam az utóbbi két évben. Kezdő motorosnak nem ajánlom. Képeket tudok küldeni.

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre