SOKMOTOR - Használt motor - Sport, gyorsasági

Hyosung Gt250 r

Kép nélküli hirdetés

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

290.000 Ft
2006.04.
használt
benzin
4.521 km
250 cm3
29 LE (21 kW)
170 kg
piros
szekvenciális
A motor itt található:
Somogy vármegye

Műszaki extrák

fordulatszámmérő, információs kijelző, sport kipufogó, tárcsafék

Kényelmi extrák

bőrülés

Egyéb extrák

rendszeresen karbantartott

Leírás

Eladó Hyosung gt250r típusú motorkerékpárom. A motor tökéletesen indul, egyenletesen jár. Balesetet szenvedtem vele, ezért hiányzik a plexi, illetve az oldalsó idomok. Már csak ezek beszerzése van vissza. Költözés miatt nem fejeztem be, ezért is sürgősen eladó. Az udvarban kérésre elindítom. A motorban cserélve lett a fedélzeti computer, ezért ír 4521 km-t. A cserélés 18.000 km-nél történt tehát 22.521 km van a motorban. Új tükrök, új irányjelzők, új benzincsap, új karburátor tömítés, új jobb oldali kormány rúd, új biztonsági kapcsoló. Nagyon szép erőteljes hangja van. Két kipufogós változat. A jobboldali kipufogón 2 kisebb horpadás van (képen látszik) ami nem befolyásolja a motor mély, erős hangját. Az első gumi sérült, a felniből hiányzik 2 kis darab (képen látszik), ettől még használható. Szép bőrülésekkel, frissen cserélt olajjal, olajszűrővel, új láncvezető gumival, új láncvédővel, erős motorral. A2-vel vezethető, kezdő motornak tökéletes választás. Fogyasztása alacsony, körülbelül 3,5l/100km.

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre