sokmotor - motorkerékpár - Chopper

Hyosung GV 650

1. kép: Hyosung-GV 650
2. kép: Hyosung-GV 6503. kép: Hyosung-GV 6504. kép: Hyosung-GV 650

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

945.000 Ft
2005.10.
használt
benzin
30.000 km
650 cm3
71 LE (52 kW)
218 kg
sötétkék
szekvenciális

Műszaki extrák

információs kijelző, kipufogó tuning, sport kipufogó, tárcsafék

Kényelmi extrák

12 V-os rendszer, bőrülés, háttámla, lábtartó, oldaltáska, szélvédő, tank táska, táskatartó konzol, villatáska

Biztonsági extrák

bukócső

Egyéb extrák

garázsban tartott, keveset futott, második tulajdonostól, rendszeresen karbantartott, törzskönyv

Leírás

Eladó Nagyobb motorra váltás miatt szeretet Criser-om! Nagyon megbízható motor 2 éve van nálam azóta csak a legszükségesebbek lettek csinálva mint olajcsere, fékpofa csere, gumi csere...stb a világból kivisz! :) Nem minden áron akarok megszabadulni szal aki úgy kezdi mi az utolsó ára vagy valami az ne is írjon! Az ár FIX nem is fogok engedni! Ha megnézitek ez az egyetlen ebbe a típusba ami így fel van szerelve! Adok hozzá 2 db nyitott plexis bukót és ha kell egy felvonulási Króm rohamsisakot is! Felár ellenében van egy Chopper Fűzős Bőrnadrág is ami nekem nem jó ha az illetőre jó és kéri 15000ft-ért adom hozzá! A motort Teljesen Felszerelt állapotban adom ahogy a képeken is van! Sport kipufogó van rajta de adom a gyárit is hozzá vagy átszerelem eredetire de akkor a kipufogó nem jár hozzá! Köszönöm hogy megnézte hirdetésemet Email -ben válaszolok ha kérdése van bármivel kapcsolatosan vagy hívjon! További balesetmentes utat Barátaim! :)

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM