SOKMOTOR - Használt motor - Robogó

Piaggio NRG MC3 Extreme Sport

Kép nélküli hirdetés

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

135.000 Ft
2002.06.
használt
benzin
19.550 km
50 cm3
7 LE (5 kW)
olajzöld
automata
A motor itt található:
Hajdú-Bihar vármegye

Műszaki extrák

automata váltó, fém fékcső, fordulatszámmérő, kipufogó tuning, riasztó, sport kipufogó, tárcsafék

Kényelmi extrák

12 V-os rendszer, bőrülés, lábtartó, táskatartó konzol

Egyéb extrák

garázsban tartott, keveset futott

Leírás

Eladóvá vált kategória váltás miatt. Amit tudni kell róla, hogy a fényezés kb. 3 éves. kitűnő állapotban van, illetve az ülés kopás és szakadás mentes. Első - Hátsó izzók cserélve. Fordulatszám mérő, sebesség mérő, index, világítás, fék lámpa minden működik benne. Thor márkájú riasztó van be szerelve ami táv indítós és mozgás érzékelős. Hátsó rugós tag nem rég lett cserélve (zsír új rms max. ha 300 km van benne)(a régit is adom). 3 hónapos vadonatúj akkumulátorral! Motorikusan szinte teljesen felújítva és átnézve. Szimeringek csapágyak cserélve lettek (NTN csapágyak - jobb minőség mint a Koyo) Vízpumpa, olajpumpa felújítva új variátor szíj és görgő szett, Új kontraszt rugó (Stage 6 R/T), Új Kuplung rugó (Polini), 17, 5 dellorto kézi szivatós karburátor (Csomag tartóba kivezetve). Technigas Next R sport kipufogó. Elöl-hátul tárcsa fék. Vízhűtéses! Hidegben, melegben 1-2 rűgásra, pöccre indul. Első gumi teljesen jó, a hátsó kb 85%-os. Egyetlen hibája, hogy az első teleszkóp be van állva de pár ezerért javítható (Piaggio népbetegség). Napi használatban van. és az év 365 napjában fűtött, hűtött garázsban áll. Tipikusan az a motor, hogy nem igen kell egy hamar rá költeni. Tankolod és jársz vele. Amit még adok hozzá: régi csapágyak, szimeringek, amik megmaradtak, a régi hátsó teleszkóp, 3 szett görgő, régi főfúvóka, hátsó lentebb nyúló fényvisszaverős sárvédő, gyári stenderd a támasztó mellé. Csere érdekelhet Cross, enduro, supermoto minarelli AM6-os szerelt motorokra. Több infó telefonon vagy e-mailban. 150 km-ig szállítást vállalom csere esetén. Az ár irány ár!

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre