SOKMOTOR - Motoros felszerelés - Bukósisak

Shoei XL

1. kép: Shoei-XL
2. kép: Shoei-XL3. kép: Shoei-XL

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

145.000 Ft
új
bukósisak
XL
A termék itt található:
Baranya vármegye

Leírás

Méretprobléma miatt eladó. Sajnos későn tudtam meg, hogy lehet bele kapni olyan belsőt, ami l-esre korrigálja. Héj: AIM héjszerkezet (Organikus rostok, üvegszál és speciálisan megerősített üvegszáll rétegek, carbon) maximális formatartást és rugalmasságot biztosít, ütéselnyelő héjszerkezet. Moduláris EPS belső, több sűrűségű, optimális biztonságot nyújt mivel ütéselnyelése kitűnő. 4 héjméret: 1 méret= XS-S, 2 méret= M, 3 méret=L, 4 méret=XL-XXL. Aero Edge Spoiler 2, stabilizálja a sisakot nagy sebességnél. A spoiler különvált a szellőzőktől így növelve a teljesítményét. Szellőzés: összetett ventillációs rendszer, optimális szellőzést biztosít. Bemeneti szellőzők a homlok-, és állrésznél. 8 Kimeneti szellőző a fej hátsó-felső és alsó részénél. CW1 Plexi: új, nagyobb látószöget biztosít, a Pinlock plexi felső széle a plexi tetejénél helyezkedik el, nem kerül bele a látószögbe, a Pinlock 100% páramentes. Új pleximechanika, Q.R.S.A. rendszer, könnyű a plexit fel és levenni, nem állítódik el a plexi, mindig hermetikusan zár. Belső: új biztonsági rendszer, E.Q.R.S, az arcpárnákat a piros fülek segítségével könnyen kihúzhatóak, így a sisakot sokkal könnyebb levenni a sérült motoros fejéről. 3D arcpárnák és belső bélés, teljesen körbefogja a motoros fejét. Teljesen kivehető belső, mosható és anti-allergén. Teljesen kivehető arcpárnák, moshatóak és anti-allergének, különböző méretben kaphatóak. Dupla-D gyűrűs csatt, verseny-homológ. Tartozékok: orrvédő, bogárháló és eredeti SHOEI védőzsák. Bolti ára: 223 000 Ft.

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre