SOKMOTOR - Használt motor - Robogó

Suzuki Burgman AN 650 Exe

1. kép: Suzuki-Burgman AN 650 Exe
2. kép: Suzuki-Burgman AN 650 Exe3. kép: Suzuki-Burgman AN 650 Exe4. kép: Suzuki-Burgman AN 650 Exe

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

1.450.000 Ft
2007.09.
használt
benzin
24.516 km
650 cm3
52 LE (38 kW)
mélykék /metál/
automata
A motor itt található:
Pest vármegye

Műszaki extrák

automata váltó, fém fékcső, fordulatszámmérő, fűthető tükör, immobiliser, információs kijelző, riasztó, sport légszűrő, tárcsafék

Kényelmi extrák

full extra, 12 V-os rendszer, bőrülés, fűthető ülés, gyári dobozok, hátsó doboz, háttámla, lábtartó, markolat fűtés, oldalsó dobozok, oldaltáska, szélvédő, Ülésmagasság állítás, zárható doboz

Biztonsági extrák

ABS, Xenon fényszóró

Egyéb extrák

első tulajdonostól, garázsban tartott, rendszeresen karbantartott, szervizkönyv, törzskönyv

Leírás

Maximálisan felszerelt , megkímélt állapotú ,karbantartott oriás robogó Executiv kivitelben !Több százezer forint értékű extrákkal, hobbi célra használva.A rajta található extrák a teljesség igénye nélkül: Wilbers progresszív rugózás, zselés több rétegű eredeti bőr steppelt és hímzett fűthető ülés, gyári doboz világítással és féklámpával,oldaltáskák, Faberakás, elektromos tükrök és plexi mozgatás, xenon, markolat fűtés, gyári imobilaiser és riasztó, strobi, sziréna, ABS, lipp, stb. Igényesen szépen felépített motor törésmentesen szezonvégi áron.

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre