SOKMOTOR - Használt motor - Túra - Naked

Suzuki SV650

Kép nélküli hirdetés

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

1.300.000 Ft
2010.03.
használt
benzin
13.090 km
645 cm3
72 LE (53 kW)
194 kg
fekete
szekvenciális
A motor itt található:
Hajdú-Bihar vármegye

Műszaki extrák

fém fékcső, fordulatszámmérő, tárcsafék

Kényelmi extrák

12 V-os rendszer, hátsó doboz

Biztonsági extrák

bukócső

Egyéb extrák

első tulajdonostól, garázsban tartott, rendszeresen karbantartott, szervizkönyv, törzskönyv

Leírás

Mit szépítsem a dolgokat, elmúltam 64 éves. 18 éves koromtól kezdve motorozom, balesetmentesen. Most jött el az az idő, mikor rájöttem, már nem vagyok alkalmas szervi donornak. Megromlott az egészségi állapotom, mely már jobb nem lesz. Ezért döntöttem úgy, hogy megválok a szalonból újonnan vásárolt motorkerékpáromtól. Aki ismeri típust, az tudja, hogy a kategóriájában egy kiforrott példányról van szó. Nincs meglepetés, ez most is olyan, mint az új. Garázsban van, de amikor nem, akkor 13.090 km-t tettem bele, szolid bejáratás mellett, laza egy napos túrázásokkal. Szervizben rendszeres megkapta, ami neki jár. A tiltást még nem ismeri, mert nem mutattam meg neki. Rendezett papírokkal, szervizkönyvvel, pótkulccsal. Szépítgettem, praktikus dolgokkal felszereltem, mint az egyedi rozsdamentes bukócső, túradoboz tartó (Givi dobozzal és az eredeti utas kapaszkodót is adom), túra plexi (szintén Givi, de adom az eredetit is csavarokkal együtt), elől fém fékcső, (az eredeti újonnan letárolva szintén adom hozzá), Prop Tech fokozatkijelző és magasított kormány. Ha komolyan érdekel, csak akkor jelentkezz. Csak készpénz érdekel, csere nem.

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre