SOKMOTOR - Használt motor - Quad

Wexxtor Bashan 200 IRÁNYÁR!

Kép nélküli hirdetés

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

250.000 Ft
2008.09.
használt
benzin
1.620 km
200 cm3
20 LE (15 kW)
piros
szekvenciális
A motor itt található:
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye

Műszaki extrák

fém fékcső, információs kijelző, tárcsafék

Kényelmi extrák

bőrülés

Biztonsági extrák

kézvédők

Egyéb extrák

első tulajdonostól, garázsban tartott, keveset futott, rendszeresen karbantartott

Leírás

Wexxtor/Bashan 200 quad eladó. Vízhűtéses, 4T, 200 ccm, indexekkel, digitális műszerfal, tükrök, 10 colos kerekekkel, fém fékcső. Nincs eldeformálódva a kormány stb. :) Sötétített indexbúrákkal és sötétített hátsó lámpabúrával, pár hónapos Varta aksival, teljesen újrafújt első lengőkarral, festett gumik, Polisport kézvédők, kormányzár, vadi új hűtőventillátorral, vízhűtéses, friss olajjal, a gumi elől kb 80%-os, hátul kb 95%-os, krómozott szelepsapkákkal, vadi új láncszettel és vadi új láncvédő deknivel (ugyanis elszakadt a lánc és szétvágta a deknit) és kilométeróra jeladóval. A quad nagyon megkímélt állapotban van. Még borulva sem volt vele. Csillog villog, ránézel és beleszeretel. Ez a quad pöc-röf indul, télen a mínuszban is. Felveszi a nagyobb gépekkel is a versenyt. Túrázásra használt, cross pályát, és ugratót még sosem látott. RENDSZÁMOZHATÓ, minden papírjai meg vannak hozzá, pótkulccsal. Manuális 4 1 fokozatú sebességváltó. Az ár irányár! Csere esetleg érdekel, enduróra, supermotora, 2002-es évjárattól. És inkább a nagyobb márkák jöjjenek szóba pl.: a KTM, Yamaha, Suzuki stb.

A hirdető adatai

Ezt a hirdetést egy magánszemély adta fel, de a személyes adatai nem publikusak. Ha szeretnéd felvenni a kapcsolatot vele, akkor kattints az alábbi linkre:

REKLÁM
REKLÁM
Kövess minket a Facebook oldalunkon is!
Feliratkozás hírlevélre